Logo Bike Totaal ondernemer Wij houden van fietsen Menu

Over ons

Welkom bij Bike Totaal Van der Koog

Bike Totaal Van der Koog staat voor ruime keus en vakmanschap. 

Een rijwielhandel die 40 jaar geleden als eenmanszaak is opgericht door Bas van der Koog en inmiddels is uitgegroeid tot een familiebedrijf met fietsen, scooters en een ruime keus aan accessoires verdeeld over 600 m² en 2 verdiepingen.

Fietsen

Wij bieden en ruime sortering van fietsen van bijna alle gerenommeerde merken zoals Koga Miyata, Gazelle, Batavus, Sparta en Raleigh. Ook hebben wij een aparte verdieping met een ruime keus in kinderfietsen van groot tot klein. Voor de sporters zijn er mountainbikes en racefietsen van de merken Cube, Cannondale,Koga en het zeer sportieve Pinarello . Naast deze collectie hebben we ook diverse electrische trapondersteunende fietsen in onze showroom voor mensen die een windje in de rug kunnen gebruiken.

Veel aandacht wordt besteed voor het vinden van de juiste fiets voor de klant. Met behulp van een meetsysteem worden de juiste maten van de persoon in beeld gebracht. Aan de hand van een proefrit kunnen wij de juiste fiets bij de klant plaatsen.
Bij aanschaf krijgt u uiteraard uitleg over garantie, verzekering en betalingsmogelijkheden.

Bromfietsen/scooters

In onze scooterafdeling hebben wij volop nieuws te bieden van alle bekende merken bijvoorbeeld Aprillia, Vespa, Puch, Yamaha, Peugeot, TGB en Piaggio. Tevens zijn wij gespecialiseerd in 4 takt en injectiemotoren. Daarnaast hebben wij ook altijd scherpe aanbiedingen.

Door de hoge kwaliteit van de huidige fietsen en scooters, is de levensduur lang genoeg om ook als gebruikte tweewieler door het leven te gaan. Voor deze tweewielers met een tweede jeugd hebben wij een aparte afdeling op onze website gereserveerd.

Reparatie en onderhoud

In onze werkplaats worden reparaties en onderhoudswerk op vakkundige wijze uitgevoerd.
Binnen de garantie-periode wordt u dan ook terug verwacht om uw fiets, scooter of brommer zonder kosten (2-takt uitvoering) en 27,50 euro ( 4-takt uitvoering) een service-beurt te geven. De werkplaats wordt bemand door gemotiveerd vakkundig personeel waar op afspraak wordt gewerkt. Eerste hulp reparaties, zoals lekke banden, worden direct gerepareerd. Ook zijn er fietsen te leen voor reparaties die wat langer duren.

Al deze kenmerken hebben er voor gezorgd dat de klanten uit de gehele Hoekse Waard maar ook daarbuiten het fietspad naar ons bedrijf hebben gevonden.

Kortom voor een persoonlijk advies en ouderwets vakmanschap bent u bij ons aan het goede adres. De koffie staat klaar.

Bike Totaal B. van der Koog net een (f)ietsje beter!


Op de hoogte blijven van nieuws, aanbiedingen en tips?

Inschrijven voor nieuwsbrief
Sluiten Inloggen